Ένα ταξίδι στο...

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Nα μετρηθούμε!!!


Να μετρηθούμε βρε παιδιά!!!
To -Που πήγαν όλοι; - ήταν σλόγκαν στα παρατράγουδα.
Τότε γελούσαμε ανέξοδα ή μηδιαζαμε για την τύχη των (καλλιτεχνών). Σήμερα το επίσημο κράτος προσπαθεί να βρει που πήγαν όλοι. Πραγματικά αυτή τη φορά.
Να θυμίσω ότι έχουμε τους περισσότερους κατά κεφαλήν εκπαιδευτικούς, αστυνομικούς, γιατρούς (νοσοκόμες-οι), υπαλλήλους δήμων και αργόσχολους στην Ευρώπη.
Που πήγαν όλοι;
Τα ΑΜΕΣΑ κενά στην εκπαίδευση είναι πάνω από χίλια 1000. Την ίδια στιγμή ΕΝΤΕΚΑ (11000) ΧΙΛΙΑΔΕΣ εκπαιδευτικοί, είναι αποσπασμένοι σε υπουργεία και πολιτικά γραφεία δήμους με συνθήκες αργομισθίας έχοντας ΦΥΣΙΚΑ και διπλούς μισθούς
Δεν είχαμε λεφτά για πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού για τη σωστή λειτουργία των νοσοκομείων, έλεγαν.
Έλειπαν 3500 χιλιάδες νοσηλευτικό προσωπικό από τον Αβραμόπουλο.
ΠΑΝΩ από ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ υπάρχουν αποσπασμένοι σε υπηρεσίες όπως οι παραπάνω. Εννοείται με διπλούς μισθούς
Πάνω από ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ είναι και οι (αστυνόμοι- σερβιτόροι) σε διαφόρους ρεμπεσκέδες. Πηγαίνουν στη λαϊκή τους κρατάνε την ομπρέλα και άλλα τέτοια.
Στο Δήμο Αθηνών με τους 17000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ υπαλλήλους, όσους σε όλο το δήμο Παρισιού, ο Δήμος θα αναγκαστεί να κλείσει, εάν φύγουν οι 350 υπάλληλοι των stage!!!
Όλα αυτά με μια πρόχειρη καταμέτρηση-εκτίμηση. Τα πραγματικά νούμερα είναι ακόμη μεγαλύτερα.
ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου!!!


Share/Bookmark

4 σχόλια:

ΑΠΟΨΕΙΣ είπε...

Έχεις δίκιο, πολλοί είναι αποσπασμένοι δεξιά και αριστερά. Δεν ξέρω αν είναι τόσοι. Το σίγουρο είναι ότι οι αποσπασμένοι είναι πολλοί, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, οι περισσότεροί δεν παίρνουν τίποτε παραπάνω. Πολλοί λουφάρουν, πληρώνονται τζάμπα, αλλά και πολλοί άλλοι καλύπτουν τρύπες. ξέρεις ότι το ΑΣΕΠ χωρίς αποσπασμένους δεν μπορεί να λειτουργήσει, όπως και κανένα πανεπιστήμιο. Ξεσκαρτάρισμα πρέπει να γίνει

tsounami είπε...

giannh se pairnv thlefvno alla moiazei na xanetai to shma den kalei.

yiohan είπε...

@ AΠΟΨΕΙΣ
Είναι τόσοι πολλοί, μάλιστα κατά άλλους ακόμη περισσότεροι!!! Στο παιχνίδι συμμετέχουν όλοι ανεξαρτήτως κόμματος χρώματος και ιδεολογίας.
Ευχαριστώ για την επικοινωνία.

yiohan είπε...

@ Τσουνάμι.
Μας παρακολουθούν Δημήτρη!!!