Ένα ταξίδι στο...

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Το πουλόβερ


Το ξήλωμα του πουλόβερ.
Πάνω από ενάμισι μήνας πέρασε και δεν έχει γίνει ακόμη τίποτε. Σενάρια και σχέδια επί χάρτου. Εάν αναλογιστούμε ότι το κράτος ήταν μπάχαλο και δεν λειτουργούσε τίποτε, παρά μόνο κάποια επιδέξια χέρια, για δικό τους φυσικά σκοπό, η καθυστέρηση στις αλλαγές σε όλους τους τομείς είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ.
Γενικοί γραμματείς, διοικήσεις οργανισμών, τομείς ασφαλείας και άμυνας, όλοι περιμένουν στη σειρά. Τα σενάρια αλλάζουν κάθε μέρα, με αποτέλεσμα ένα απίστευτο γαϊτανάκι να έχει στηθεί.
Ονόματα μπαίνουν και βγαίνουν από τις λίστες. Η πιθανότητα δε, να εισέλθουν σε αυτές ΛΑΜΟΓΙΑ είναι μεγαλύτερη από ποτέ, μια και αυτού του είδους οι άνθρωποι έχουν μάθει να ενεργούν σε ανάλογες καταστάσεις
Η προσήλωση σε διαφόρους καθηγητές-επίκουρους κτλ πανεπιστήμιων για πλήρωση των θέσεων είναι συζητήσιμη.
Η Ελλάδα έχει από τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ πανεπιστήμια στην Ευρώπη. Για αυτά, γίνετε πολύς λόγος και επικρίνονται, σε θέματα αξιολόγησις προσωπικού, πλήρωση θέσεων καθηγητών και διαφόρων οικονομικών προγραμμάτων της ΕΕ και άλλα τέτοια. Αυτοί οι κύριοι λοιπόν είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να καλυτερέψουν το αύριο της χώρας; Το σήμερα των πανεπιστήμιων πάντως το βλέπουμε.
Δεν είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη η ύπαρξη μεταπτυχιακών κτλ για την διοίκηση και προώθηση νέων αντιλήψεων.
Και μην ακούσω περί μορφωμένων ανθρώπων, γιατί τα φακελάκια τα παίρνουν οι γιατροί, τους νόμους που βγάζουν έξω εμπόρους ναρκωτικών τους έφτιαξαν οι δικηγόροι, στους οικοπεδοφάγους, τα σχέδια τα κάνουν πολιτικοί μηχανικοί.
Άλλωστε για το μπουρδέλο που γίναμε, βουλευτές ήταν: γιατροί , δικηγόροι και πολιτικοί μηχανικοί!!!
Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: