Ένα ταξίδι στο...

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Olympic Airways


Ακόμη μια περήφανη και επιτυχημένη πώληση, πραγματοποιείτε αυτές τις ημέρες. Μετά τον χρεοκοπημένο!!! ΟΤΕ τον οποίο κατάφεραν και πούλησαν σε κάτι Γερμανούς μαζί με τη ξεπερασμένη Cosmote!!! ήρθε η σειρά της Ολυμπιακής. 
Αυτή πραγματικά ήταν χρεοκοπημένη και κάθε χρόνο πληρώναμε όλοι είτε ταξιδεύαμε μαζί της είτε όχι. Στην περίπτωση της ακολουθήθηκε η μέθοδος την καταστρέφω, έπειτα το επικαλούμαι και κατόπιν την ξεπουλώ διαφημίζοντας το κατόρθωμα μου.
Ενδόμυχα όλοι λέμε καλά τους έκανε και μάλιστα κλείνουμε και το μάτι. Όλοι ήταν καλοπληρωμένοι υπάλληλοι και με το παραπάνω μάλιστα για τα Ελληνικά δεδομένα. Εκεί ήταν το ρετιρέ των υπάλληλων και όλο και κάποια κακία μας έβγαινε. Σε κάθε τους απεργία όλοι ήταν εναντίον τους και δικαιολογημένα μάλιστα. Την εταιρία την είχαν κάνει τσιφλίκι τους και βλέποντας τη λαμογιά που τους ετοίμαζαν σιγά σιγά είχαν μπει μέσω των συνδικάτων τους στη διοίκηση της εταιρίας.
Όλα αυτά γινόταν χωρίς κανένα έλεγχο, είπαμε Νο'1 πρώτα καταστρέφεις.
Έπειτα ήρθε η ώρα της διαμόρφωσης της κοινής γνώμης. Τα ερείσματα υπήρχαν και οι ανακοινώσεις για άμεση πώληση γινόταν σε κάθε ευκαιρία. Από μπαλκόνια, από τηλεόραση,από τα κανάλια. Εν' τω μεταξύ η αντίπαλη εταιρία κάλυπτε με γοργό ρυθμό τα κενά που δημιουργούνταν και  μπράβο της.
Το να την ξεπουλάς ομως λέγοντας ότι στάθηκες και τυχερός που πούλησες δεν έχει καμιά βάση. Με μόλις 177 εκατ Ευρώ τη στιγμή που ο Μισός ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  πουλήθηκε 100 εκατ Ευρω στους ίδιους αγοραστές πρέπει να βρεις άλλη λέξη από το ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΠΟΥΛΗΣΑ.
Όλα έχουν μια τιμή και η συγκεκριμένη τιμή είναι μικρή, πολύ μικρή, μα πάρα πολύ μικρή!!! 
Εδώ θα μου πείτε τον ΟΤΕ τον έδωσαν για ψίχουλα, στην Ολυμπιακη θα κολλούσαν για το τίμημα. Διαπιστώνω ότι έχουν συνηθίσει στις περήφανες πωλήσεις για το καλό της κοινωνίας. Για το καλό μας ρεεεεεε!!!!



Share/Bookmark

3 σχόλια:

tzonakos είπε...

Το τίμημα ειναι πολυ μικρό και η τακτική ηταν πρώτα να απαξιώσουν την εταιρεία και μετά να την πουλήσουν φτηνά.
Μεσα σε όλο τον πόλεμο απο τα ΜΜΕ τόσα χρόνια προστέθηκε και το θέμα των αμοιβών προσωπικού που όμως κανεις δεν εδινε σημασία στην μεγάλη εξειδίκευση που απαιτεί μιά αεροπορικήξ εταιρεία.
Επίσης καμμια άλλη εταιρεία δεν εχει πιλότους εκτός απο τον στρατό.
Οι οποίοι δικαίως αμοίβονταν καλά λόγω επαγγέλματος.
Αυτοί και οι τεχνικοί ανεβάζουν τον μέσο όρο αμοιβών.
Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι δεν ειναι και τόσο ρετιρέ και ειναι άδικο να τους μισούμε. Οχι όλους δηλαδή γιατι γνώρισα και κάμποσα τσογλάνια αλλα και πολλούς πολυ εντάξει ανθρώπους της ΟΑ.

yiohan είπε...

@ tzonako
Καλησπερα,φιλε. Αδικο ή δικαιο ενδομυχα τους κακιζουμε αλλά ολοι θα ηθελαν να ειμασταν στη θεση τους!!! Στην Ελλαδα ζουμε. Ευχαριστω για την επισκεψη.

Ανώνυμος είπε...

Yes if the truth be known, in some moments I can phrase that I approve of with you, but you may be inasmuch as other options.
to the article there is still a question as you did in the downgrade publication of this demand www.google.com/ie?as_q=fujikura motore f1 specs ?
I noticed the utter you suffer with not used. Or you partake of the dark methods of promotion of the resource. I possess a week and do necheg