Ένα ταξίδι στο...

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

O Γάμος... Νο'3

Έγινε μια σύγχρονη Πηνελόπη!!! Οι μνηστήρες είχαν μαζευτεί μια και ο γαμπρός έδειχνε ανίκανος, ράθυμος και ήταν θέμα χρόνου να βγει έξω από το σπίτι. Οι μνηστήρες χωρίς ευθύνες έκαναν ότι τους κατέβαινε "άλλωστε οι περισσότεροι μόνο σαν μνηστήρες είχαν υπάρξει πριν". Το παρήγορο είναι ότι υπήρχαν μνηστήρες.
Γενική αναδόμηση. Ο κύριος που το προσφέρει είναι νέος, όμορφος και αθώος. Είναι;
Αρχίζει και αυτός να θέτει όρους, του τύπου "Θα μιλάς μόνο μαζί μου, θα μιλάς όταν θέλω εγώ, εγώ έχω μόνο την αλήθεια". Σε συναντήσεις με τους άλλους μνηστήρες, έθετε τρελούς όρους και τους έβλεπε αφ΄υψηλού. ''Δεν δικαιούστε να ομιλείται εσείς" τόλμησε και είπε ξεδιάντροπα. Ακόμη και στις χειραψίες το βλέμμα του, ήταν αλλού "άντε γιατί βιάζομαι"!!!
Η ιδέα της γενικής αναδόμησης πάντως συνάρπασε τη νύφη. Άρχισε να ψάχνει καλύτερα και ποιο βαθιά. Και βρήκε!!!
Στο μαγαζί του υπήρχαν 4-5 αφεντικά. Ο καθένας από αυτούς είχε τη δική του αλήθεια. Ως και για το διαφημιστικό του μαγαζιού είχαν μαλώσει. Φαντάσου τι έχει να γίνει σε σοβαρά θέματα. Ενόψει της προώθησης, προσπαθούσαν πάντως να τα κρύψουν!!!
Ας περιμένει η γενική αναδόμηση ή ας κάνει άλλος τη δουλειά. Εκεί φαινόταν ότι κατέληγε.
Η λύση του lifting κέρδιζε συνεχώς έδαφος. Ο κύριος που το προσφέρει τονίζει, ότι δεν θα είναι ένα από τα γνωστά παλιά lifting, αλλά θα έχει μονιμότερο και καλύτερο αποτέλεσμα. Πιστεύει και θέλει να πετύχει. Ενδιαφέρετε πραγματικά γι'αυτήν;
Η νύφη ενδόμυχα γνωρίζει για το αγαθό των προθέσεων. Πράγματι παλιά είχε ζήσει δίπλα του και καλά χρόνια. Υπήρχαν βέβαια δυσκολίες, αλλά γενικά τα κατάφερνε. Του κρατούσε πάντως ακόμη μούτρα για μερικές στραβές του (πάντα είχε μεγαλύτερες προσδοκίες από αυτόν). Το λάθος δεν του το συγχωρούσε εύκολα. Εάν αυτός ήταν στη θέση του τωρινού γαμπρού δεν θα είχε που να κρυφτεί!!! Η σύγχρονη μας Πηνελόπη έχει αρχίσει να δείχνει την επιλογή της....
Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: