Ένα ταξίδι στο...

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

O Γάμος... συνέχεια


Η νύφη εν' τω μεταξύ είχε αρχίσει και αισθανόταν άσχημα. Ποτέ βέβαια δεν ήταν κούκλα, αλλά πάντα είχε αυτό το κάτι. Μια αύρα την κουβαλούσε, μια παιδική αθωότητα και πάντα κάποιος ενδιαφέρονταν γι' αυτήν. Δεν είχαν και τις καλύτερες προθέσεις πάντοτε. Όλοι ήθελαν κάτι από αυτήν. Την ποθούσαν ο καθένας για το δικό του λόγο και με το δικό του τρόπο. Ερχόταν και από άλλες γειτονιές, μακρινές, προξενιά κατά καιρούς.
Μετά από αρραβωνιάσματα, γάμους και lifting έφτασε να γίνει σχεδόν κουκλάκι!!! ψεύτικο όμως. Το lifting της ήθελε συνεχώς ανανεώσεις. Αφήνοντάς το να ξεφτίσει έβλεπες όλα εκείνα που τελικά πραγματικά είχε. Γινόταν έτσι αποκρουστική χωρίς αύρα, χωρίς το κατιτί της. Καιρό τώρα έβλεπε ότι τα αναγκαία γι' αυτήν lifting είχαν βγεί εκτός προγράμματος. Άρχιζε να δείχνει αυτό που μάλλον ήταν!!! Και το κουβάρι ξετυλίγονταν.
Και όμως στην αρχή είχε πιστέψει, και είχε προσδοκίες από το γαμπρό, όχι άδικα βέβαια. Της έταξε τον ουρανό με τα άστρα!!! Αλλιώς να πέσει το ταβάνι να με πλακώσει, είχε πεί. Όλα τα πίστεψε. Ωστόσο διαπίστωνε πια την πλήρη αδιαφορία γι' αυτήν. Είχε αφεθεί στην τύχη της. Ο μόνος σκοπός ήταν να περνά καλά ο γαμπρός και οι φίλοι του.
Και τώρα χμ...βρίσκετε σε αυτή την κατάσταση.
Το δίλημμα μεγάλο. Ακόμη ένα lifting από τα γνωστά; ή μια γενική αναδόμηση με αμφίβολα αποτελέσματα; Την φοβάται την αναδόμηση, δεν ξέρει. Εάν δεν πετύχει; θα μπορέσει μετέπειτα να κάνει lifting; ή θα πέσει παρακαλώντας στα πόδια του...... συνεχίζεται;

Share/Bookmark

2 σχόλια:

VAD είπε...

Μα πώς το κατάλαβες ότι ειμαι νεκροθάφτης; :))))

yiohan είπε...

Είχε αναδουλεια εδώ και αναγκάστηκες να ξενιτευτείς;!!!