Ένα ταξίδι στο...

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Η ένωση των άκρων


Καλησπέρα. Ευρώ ή δραχμή; γιουρούσι και απαλλοτρίωση των τελευταίων αποθεματικών που υπάρχουν στις τράπεζες και κουπόνια αντί χρημάτων; Βρέ αει στα σειχτήρια άπλυτοι ιδεολήπτες. 

Ανόητοι ιδεοληψίες.  Ούτε στο στοίχημα δεν υιοθετείς τέτοιες μεθόδους παιξίματος.

Το 2,5%  του ΣΥΡΙΖΑ  με χειρουργικές μεθοδεύσεις (αποκλεισμούς υποψηφίων από τις εκλογές) κατόρθωσε να εκλέξει το 30% των βουλευτών. Συνωμότησε το σύμπαν (και οι σύντροφοι που έσκαβαν από μέσα τα τείχη) και η δραχμή φάνηκε στον ορίζοντα. 

Επιτέλους το όνειρο του κάθε ιδεοληπτικού μαλάκα που ζούσε με κρατικές χορηγίες και έλεγε και τις παρόλες του έδειχνε τόσο ζωντανό που έτρεμε από συγκίνηση στη σκέψη της πραγμάτωσης της και είχε καθημερινές ονειρώξεις. 

Αριστεριστές, Ακροδεξιοί, Νεοναζί, Κεφαλαιούχοι, Μπαχαλάκηδες, Απλοί Μαλάκες ενώθηκαν.

Στο τέλος ο λογαριασμός δόθηκε στο λαό και οι ιδεοληπτικοί μαλάκες ωρύονται για πραξικόπημα που επεβλήθη από αδίστακτους εκβιαστές. Επίσης αυτοί οι ιδεοληπτικοί μαλάκες δεν ψηφίζουν τα μέτρα αλλά στηρίζουν την κυβέρνηση!!! 

Ωραία χώρα η Β. Κορέα. Εκεί το ειλικρινές κλάμα και ο ειλικρινής οδυρμός επιβραβεύονται. 

Που είναι οι καλές εποχές που το δαμάλι έκλεινε τη Βουλή τη Πρωτομαγιά και την άνοιγε τον Οκτώβρη; Εντάξει μπορεί να διπλασιάστηκε το χρέος σε μόλις πέντε χρόνια αλλά... 

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: