Ένα ταξίδι στο...

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Όλα δείχνουν σχέδιο!!!

Καλημέρα. Όχι άλλο διάλειμμα. Πολλά έγιναν ας ξεκινήσουμε από κάπου. Όλα τα γεγονότα ενωμένα σαν σε παζλ, δείχνουν ένα σχέδιο για τον έλεγχο ενός Κράτους ή περιοχής. 
Απώτερος σκοπός;

Πρέπει να ρωτήσουμε τα διάφορα ινστιτούτα μελετών γι τα όποια και πληρώνουμε όλοι μας. 

Η απλοϊκή απάντηση είναι: Ο έλεγχος των πετρελαίων και της ενέργειας 

Με δευτεροτρίτη ματιά διακρίνουμε ότι κρύβεται από πίσω μια επιτυχής έως τώρα προσπάθεια εκφοβισμού των πολιτών και η αλλαγή του τρόπου ζωής εκατομμυρίων σε όλη την Ευρώπη. Η εμπλοκή της Ιταλίας σε παιχνίδια χρεωκοπίας δένει το σενάριο. Μιλάμε για μια χώρα που έχει βαριά βιομηχανία, ελαφρά βιομηχανία, τουρισμό, μόδα, κουλτούρα και ειδικά ισχυρό brand name αναγνωρίσιμο παγκοσμίως.  

Παρόλα αυτά βρίσκεται στην ίδια θέση με την Ελλάδα, η οποία βιαίως αποβιομηχανίστηκε, δεν παράγει απολύτως τίποτε και στηρίζεται στην παροχή υπηρεσιών και στην κλοπή των  ευρωπαϊκών επιδοτήσεων.

Αν για την Ελλάδα είναι λογικό να βρίσκετε σε αυτή τη θέση, για την Ιταλία όμως;

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα σενάρια. 
Οι γενικές αρχές της  πολιτικής των δυο τρίτων που εφαρμόστηκε με επιτυχία από την Θάτσερ στην Αγγλία φαίνεται να βρίσκει ξανά εφαρμογή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο πλέον. 

Η Ευρώπη των δύο ταχυτήτων  αρχίζει να σχηματίζετε.

Share/Bookmark

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστούμε για την κατασκευή την ειλικρινή προσπάθεια να μιλήσει για αυτό. Νιώθω πολύ ισχυρή γι 'αυτό και θα ήθελα να διαβάσετε περισσότερα. Αν είναι εντάξει, όπως εσείς την επίτευξη επιπλέον εκτεταμένη σοφία, μπορεί να έχετε το μυαλό συμπεριλαμβανομένου του επιπλέον αντικείμενα παρόμοια με αυτό το ένα με πρόσθετες πληροφορίες; Θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο και χρήσιμο για μένα και τους φίλους μου.