Ένα ταξίδι στο...

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Να πιάσουμε πάτο!!!

Διαπιστώνω ξαφνικά την παραμέληση του blog.  
Τελευταία ανάρτηση στις 16/11!!! Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, δεν έγινε κάτι που να αξίζει, έστω και δυο λέξεις; Δεν έγινε τίποτε το ασυνήθιστο; Πέρασε η επέτειος του Πολυτεχνείου, πέρασε ο πρεοπολογισμός, πέρασαν τα Χριστούγεννα, προσπέρασε το δώρο των Χριστουγέννων και δε λέει να περάσει στο παρελθόν το 2010, ενώ έχουμε στην είσοδο, το 2011!!!
Συνήθως το νέο το θέλουμε να φέρνει ελπίδα και χαρά!!!
Εάν έχουμε πιάσει πάτο (αμφιβάλω γι'αυτό), υπάρχει μια υπόνοια για ύπαρξη ελπίδας το 2011. Εάν πάλι δεν έχουμε πιάσει πάτο...ιδού...πεδίον δόξης λαμπρόν, το 2011 έρχεται με καθαρό στόχο τον ΠΑΤΟ!!!

Όσο για το διάστημα που πέρασε μετά τις εκλογές θύμισε Φώσκολο. Τον Φώσκολο της Λάμψης με τους επαναλαμβανόμενους διαλόγους και τα επεισόδια καρμπόν. Οι ειδήσεις ίδιες και απαράλλακτες. Εάν κάποιος έβλεπε τις ειδήσεις των οκτώ πριν από σαράντα μέρες και πχ εχθές ή σήμερα η μόνη διαφορά θα ήταν το ρεπορτάζ του καιρού για Ευρώπη και Αμερική!!! Κατ' άλλα... Τι θέλει η τρόικα για την εκταμίευση της δεύτερης,τρίτης, τέταρτης δόσης κλπ μπλα-μπλα-μπλα!!!

Ελλείψη ειδήσεων στήθηκε και ένα πανηγυράκι, αλά Παπαληγούρα-Βουλγαράκη (παρακολουθήσεις τηλεφώνων από ξένες δυνάμεις), με πρωταγωνιστή σε ρόλο Ξανθόπουλου, τον φτωχό πλην τίμιο κ Ροβλια. 

Μας κλέβουν στη βενζίνη οι βενζινοπώλες, μέσω ηλεκτρονικών κυκλωμάτων!!!

Άντε βρε θηρία. 

Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Μπράβο κ. υπουργέ. Κολλητός των Παπαληγούρα-Βουλγαράκη είσαι;

Ξυπνήστε ρέέέέέ!!! 
Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: