Ένα ταξίδι στο...

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Η εκλογή της κακομοίρας!!!

Καλημέρα. Έφτασε η μέρα των εκλογών. Ασχοληθήκαμε με αυτές λίγο έως καθόλου. Δεν έχουμε καταλάβει ότι σε αυτές τις εκλογές αλλάζει η καθημερινότητά μας, το περιβάλλον μας. 
Τι ώρα και πόσες φορές θα γίνετε η αποκομιδή των απορριμάτων, σε τι πεζοδρόμια θα περπατάμε, πόσες λακκούβες θα έχουμε στους δρόμους, λειτουργία χώρων άθλησης, τοπικά προγράμματα βοήθειας συμπολιτών μας, αξιοποίηση δημόσιων χώρων, αλλαγή χρήσης χώρων (πχ. δημιουργία δικομιστικού σταθμού μεταφόρτωσης σκουπιδιών, δηλ χωματερή!!!), περιορισμό στα καθισμάτων των καφετεριών σε κοινόχρηστους χώρους, λειτουργία των σχολείων, νοσοκομείων, αστυνομικών τμημάτων, κέντρων ενημέρωσης κλπ. 


Τα περί ψήφου κατά του μνημονίου και άλλα τέτοια φαιδρά πυροτεχνήματα ανήκουν σε φελλούς που έχουν στο παρελθόν αρπάξει την εμπιστοσύνη των πολιτών με διάφορους λαϊκούς ή μη τρόπους.

-Πχ. Ντύθηκαν αρκούδες, Ζορο, πετάνε αετό σε παράλιες, τραγουδούν, χορεύουν, συμμετέχουν σαν πανελίστες στις  αχαρακτήριστες κουστομπολίστικες εκπομπές, ρίχνουν κυβερνήσεις αποποιούμενοι της καίριας ευθύνης τους κλπ.

Πριν από δυο μέρες υποψήφιος ιδεολογικά προσκείμενος στον Ζορο είπε ότι

-πρέπει να αυξηθούν οι χώροι άθλησης με οικονομική συμμετοχή του Υπουργείου δικαιοσύνης ώστε ο νέος των 13-14-15-16 ετών και εν δυνάμει κακοποιός να πάρει τον καλό δρόμο μέσω της άθλησης!!! 

Πολλοί τέτοιοι παπάρες υπάρχουν!!! 

Εάν πάλι δεν μας ενδιαφέρουν τα σοβαρά και μας θέλγουν τα φαιδρά, έχουμε ένα πονοκέφαλο λιγότερο, μιας και έχουμε εύκολα βρει τον υποψήφιο, που μας ταιριάζει!!! 
Παρακάτω ακολουθούν στιγμιότυπα από τις ριζοσπαστικές δράσεις του Νομάρχη!!! 
Γεμάτος οράματα αξίζει να μας οδηγήσει στη νέα εποχή!!!





Share/Bookmark

8 σχόλια:

VAD είπε...

Ακομα κι αν συγκεντρώσεις τις παπαριές όλων μαζί των υποψηφίων,δε φτάνουν τις παπαριές που λενε και κάνουν ο Πανίκας και οι συν αυτώ:))

evangelos naxios είπε...

χωρίς λόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stelios kazantzidis είπε...

τι τα θες ρε γιόχαν άμα ήταν να τους κρεμάγαμε δεν θα έφτανε ούτε το σχοινί ούτε οι πλατείες

Ανώνυμος είπε...

Ωραιο προεκλογικο σποτ. Θα το στειλω στο Μπολαρη!!!

yiohan είπε...

@ VAD
Μακραν the number one αλλα πρωτος σε ψηφους!!!
Καλημερα.

yiohan είπε...

@ evagelos
Καλημερα φιλε
Τα μεγαλα οραματα δεν μπορεις να παρουσιασεις με λογια!!!

yiohan είπε...

@ stelios
Ειναι και super fun του Στελλαρα!!! ΄εγω με την αξια μου¨και τετοια.

yiohan είπε...

@ ανωνυμος
Λες να το δεχτει; Καλη προσπαθεια!!!
Ανωνυμε!