Ένα ταξίδι στο...

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Αλήθεια;


Καλησπέρα. Μας πήρε η μπάλα του ΔΝΤ και μας σήκωσε. Το τι παπαριά ακούγετε δε λέγετε. Οι επιστημονικής φαντασίας, ταινίες καταστροφής ωχριούν, τα δε σενάριά τους χωλαίνουν μπροστά στα δικά μας. Το ένα κανάλι μας έχει βγάλει να ψάχνουμε στους κάδους για φαγητό και το άλλο μας πληροφορεί, πως και πόσες πίπες έκανε το τάδε ή το δείνα μοντέλο.
Απόλυτη παράνοια.
Πρόβλημα φυσικά και υπάρχει και μάλιστα μεγάλο. Ο τρόπος αντιμετώπισης είναι το ζουμί. Τα λαμόγια, λόγο της κατάρτισής τους τόσα χρόνια, γνωρίζουν καλύτερα από τους αδαείς πως να ξεγλιστρίσουν
-Ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουν γίνει ροζ- είναι η συνταγή για να ξεφύγουν. Όλα στο ίδιο καζάνι.
Η σύνταξη των 480 ευρώ ίδια αντιμετώπιση με των 2000 ευρώ. Ο αποδοχές μικτές των 1700 ευρώ ίδια αντιμετώπιση με τις αποδοχές των 4000 ευρώ και ανω. Κλίμα καταστροφής και δόσιμο κοινωνικών ομάδων.
Αναφέρομαι στους διαμορφωτές της κοινής γνώμης, τα ΜΜΕ τα οποία ας μην ξεχνάμε ότι κλήθηκαν να πληρώσουν το 2% των ακαθάριστων εσόδων τους, ενώ με τον χάχα πλήρωναν το 0.01% αυτών!!! Όσοι έως τώρα κλήθηκαν στο γκισέ σήκωσαν τα λάβαρα της επανάστασης στο όνομα του αθώου Λαού!!!
Ως και ο κ. Σαμαρας βρήκε την ευκαιρία και ξαπόστειλε την κουνησοδακτυλούσα νυφίτσα από το κόμμα -Εάν θα με διαγράψετε θα σας δείξω εγώ- έλεγε ο Υπουργός Παυλίδης και όλοι μούγκα. Ο χάχας, ο κιθαρίστας, ο bon vivver και τα άλλα παιδιά κοιτούσαν το ταβάνι.
Να είστε σίγουροι ότι σε λίγο θα βγουν στο σεργιάνι να ζητούν και τα ρέστα!!!
Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: