Ένα ταξίδι στο...

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Ναί, με έπεισε;

Ναι, με έπεισε!!! Ο τόπος χρειάζεται μεταρρυθμίσεις!!! (Λούθηρος), τομές!!! (Παπαδόπουλος), θυσίες!!! (Ιφιγένεια) για να πάει μπροστά...
και να ξεχυθεί με λυμένα τα φρένα στην λεωφόρο της ανάπτυξης!!!...
Το τελευταίο είναι δικό μου σχόλιο αλλά, άλλος άρχισε πρώτος με τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
Αυτές τις γενικές ασυναρτησίες και μερικές άλλες ειδικότερες, ακούσαμε πάλι το μεσημέρι της Κυριακής από τον αποχωρούντα μεταρρυθμιστή.
Ζήτησε δε, μια και η δικαιολογία των διώξεων, (μεταθέσεις-υποβιβασμό θέσης κτλ) λόγο πολιτικού χρώματος, δεν υφίσταται πλέον (μας δουλεύει και μάλιστα ΑΣΧΗΜΑ), να απολύονται γρήγορα και χωρίς καμία διαδικασία οι κακοί δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι φρενάρουν την αναπτυξιακή πορεία της χώρας!!! Βρήκε επιτέλους τον φταίχτη.
Α... ρε μπαγάσα κακέ υπάλληλε, μια και δεν μπορώ να σε διώξω για να κρατήσω τα δικά μου παιδιά, τα παιδιά της επανίδρυσης τότε ΔΕΝ σου δίνω αύξηση!!!
Ακούσαμε και τα γνωστά κουλά, περί πάταξης φοροδιαφυγής, περικοπών δαπανών,ανάγκης εφαρμογής των νόμων μπλα...μπλα...μπλα!!!
ΘΕΛΕΙ να με πείσει, ότι αν και είναι Ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ κυβερνήτης μετά τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ αξίζει μια ακόμη ευκαιρία αυτός και η ομάδα του.
Ρε δεν πάμε καλά που λέει και ο Γεωργίου. Ήμαρτον βρεεε!!!
Ιδού και η ομάς

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: