Ένα ταξίδι στο...

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Έτοιμα τα Τέμπη!!!


Καλησπέρα. Διακοπές χαλάρωση και ηρεμία, φτάνει η Δευτέρα και παίρνεις τον δρόμο τον κακό (όπως λέει ένας φίλος και ομοιοπαθης). Αναγκαία επιστροφή. Μπαίνεις στην ΠΑΘΕ και προχωράς νότια και... φτάνεις στον Πυργετόόό!!!
ΟΥΡΑ χιλιομέτρων, πρωινό Δευτέρας, στην αρχή ανησυχία για πιθανό ατύχημα, μετά σκέψη για αυξημένη επιστροφή και τέλος ανακαλύπτεις ότι ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ νέος σταθμός διοδίων, ο οποίος θα αντικαθιστούσε από τις δώδεκα το μεσημέρι τον παλιό.
Η αντικατάσταση προβλέπει και ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ της ΤΙΜΗΣ των ΔΙΟΔΙΩΝ. Από ένα ευρώ, η τιμή διέλευσης πλέον στα δυο ευρώ.
Τι κατασκευάστηκε και αυξήθηκε η τιμή; Μα φυσικά ο νέος σταθμός διοδίων.
Υπερσύγχρονος, με πολλά ταμεία, φωτεινές ταμπέλες και σωστή σήμανση. Αυτό μάλιστα.. είναι έργο πνοής για τον τόπο. Πληρώνεις και το χαίρεσαι.
Και το σανό για τους υπηκόους-ιθαγενείς δώρο!!!

Υ.Γ Μια και δεν έχουν παραδώσει ούτε χιλιόμετρο δρόμου και γνωρίζοντας το πάθος τους για κόψιμο κορδέλων και πραγματοποίηση διαφόρων εγκαινίων ας πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά και εγκαίνια διοδίων, γιατί για εγκαίνια δρόμων ή χώρων πρασίνου ούτε λόγος. Ο καθένας άλλωστε εγκαινιάζει αυτά που έχει!!!
Share/Bookmark

2 σχόλια:

VAD είπε...

Σε 25 χιλιόμετρα απ'τα διόδια της Λεπτοκαρυάς μωρέ!Θα μας τρελάνουν;Κάθε 25 χιλιόμετρα διόδια;
Ο Λαρισαίος θέλει 12,60€ διόδια για Θεσσαολνίκη,οχι ρε γμτ,και ακούγεται ότι ετοιμάζουν κι άλλα διόδια έξω απ'την Κατερίνη...

yiohan είπε...

Kαλημερα VaD
Οντως στα 25 χλμ υπαρχουν και αλλα διοδια. Ειπαμε εργα πνοης για να παει μπροστα ο τοπος. Εν'τω μεταξυ στο χωρο των νεων διοδιων ΥΠΗΡΧΕ πλατανοδασος το οποιο πλεον απλα δεν υπαρχει.