Ένα ταξίδι στο...

Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Ο ψιλικατζής στη στέγη


Καλορίζικος, Σιδερένιος και...ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ!!!
Ακόμη μια φορά δεχτήκαμε ξεχασμένα δάνεια μεταξύ πολιτικών και <πολιτών>.
Δεχτήκαμε ότι μεγαλοεπιχειρηματίας με τζίρο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, κατέθετε σε λογαριασμό πολιτικού, σπασμένα 15 χιλιάδες ευρώ, πάνω από είκοσι φορές και πηγαίνοντας πάνω από σαράντα φορές στην τράπεζα επειδή είχε ΞΕΧΑΣΕΙ το ΑΦΜ του!!!
Δεχτήκαμε άλλα εφτακόσια κοντά εκατομμύρια δάνειο παλιό, πάλι ξεχασμένο από άλλον ιδιώτη.
Δεχτήκαμε ότι ο ξεφτίλας, ορκίστηκε για το σκατόσπιτό του οτι αγοράστηκε στην αντικειμενική του άξια, η όποια είναι τρεις τουλάχιστον φορές μικρότερη από την πραγματική του τιμή.
Δεχτήκαμε ότι πήρε τα 100 χιλιάδες ευρώ αλλά... εντάξει μωρέ... ήταν μικροποσό!!! και δεν δικαιολογεί δωροδοκία (έχουν μεγαλύτερη ταρίφα;!!!) ..... Ο Ψιλικατζής στη Στέγη.
Δεχτήκαμε και δεχόμαστε το ΙΚΑ να κατάσχει τέσσερις καρέκλες και ένα τραπέζι από συνταξιούχο.
Τελικά ο ΑρίστοΑναστάσης έκανε Πάσχα με δυο εβδομάδες καθυστέρηση. Τώρα στη υγεία των κορόιδων. Το μαγικό του δάκτυλο, Θα σας δείξω εγώ, έχω ράμματα για αρκετούς, έκανε τη δουλειά του.
Βρέ Ούστ!!!
Share/Bookmark

2 σχόλια:

VAD είπε...

Kαι γω απορούσα πώς ο Μανούσης του κουβελοκάναλου της TV100 από υπαλληλάκος του Κούβελα έγινε σε λιγα χρόνια μεγαλοεφοπλιστής!

yiohan είπε...

@ VaD
Γεια σου φιλε. Εποχες Σειχ-Σου, Αρκουδεα και Μετρό Θεσ/νικης χρηματοδοτουμενο απο FM 100!!! Βρε μηπως το Σουδαν ειναι εδω και εσυ εισαι καπου αλλού;