Ένα ταξίδι στο...

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Κουράστηκα!!!


Κάθε εξάμηνο εκλογές, εξαγγελίες, διαγγέλματα, βραδύγλουπες δηλώσεις περί χρησιμότητας, σοβαροφάνεια και Full........Metal off honor and Pro!!!
Από την πρώτη μέρα απειλούν με εκλογές. Η πρώτη νύξη ήταν τον Οκτώβρη του 2004 με αφορμή τον Πρόεδρο. Εκτοτε μας έχουν ζαλίσει. Στα διαλείμματα ή σε διακοπές του Call of duty και του Metal off honor, o πρωταγωνιστής φεύγει τσατισμένος επειδή τον έχουν κάνει kill απειλώντας, ότι την άλλη φορά, εάν ξαναγίνει αυτή η αδικία θα φέρει τον θείο του, που είναι Αστυνόμος!!! και θα τους δείξει. Και έγινε χαμός. Όλοι νόμισαν ότι έλεγε για εκλογές πάλι.Το θέμα είναι απλό μα πάρα πολύ απλό.
Στις εκπτώσεις του Φεβρουαρίου αντικαταστάθηκε το Playstation με το Wii Nintendo. Η εμπειρία ήταν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ. Η αληθοφάνεια στις κινήσεις και η ρεαλιστική ατμόσφαιρα που δημιουργούσε ήταν το κάτι άλλο. Με την προσθήκη δε της active κουβέρτας ο καναπές έγινε παρελθόν και η συμμετοχή στο παιχνίδι άγγιξε την πραγματικότητα. Λογικά ήρθε η κούραση και η παραδοχή αυτής, ξεσήκωσε τον κόσμο. Τη μεγαλύτερη κόπωση προκάλεσε η προσομοίωση των κινήσεων στο παραδοσιακά οικογενειακό άθλημα του Golf. Κατόπιν τα έρπην και τα σκυψίματα στο Metall off honor ολοκλήρωσαν το έργο. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
Share/Bookmark

3 σχόλια:

stelios kazantzidis είπε...

ΡΕ που πηγε το τσουνάμι ?????????????????????????????????????????????????????

VAD είπε...

Εσύ εχεις τον τρόπο σου,σήκωσε το προσωνυμιο σου(Ο ΠΕΝΤΕ) και φασκέλωνε αβέρτα....

yiohan είπε...

@ stelios
Kαπλαν το Τσουναμι ειναι εδω!!! ενωμενο δυνατο. Καλημερα.

@ VaD
Καλημερα. Το προνομιο το εχουν ολοι αλλα δεν ειναι αυτη η λυση. Ευχαριστω για το συνειρμο!!!