Ένα ταξίδι στο...

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Μοιράζει πάλι λεφτά!!!


Μύρισε εκλογές, φωνάζει από μακριά το πράγμα. Το σύστημα έχει μπει για τα καλά στο σενάριο των πρόωρων εκλογών και δουλεύει κατάλληλα. Μετά τον ανασχηματισμό, ακολούθησαν από τους νέους υπουργούς τα διάφορα πανηγυράκια για το εορταστικό του πράγματος, κοψίματα κορδελών και υποσχέσεις παροχών προς τους πολλούς.
Το δείγμα όμως ότι πηγαίνουμε σε εκλογές είναι η πρωινή εκπομπή του συμπαθέστατου Γ.Αυτιά. Έχει αρχίσει να μοιράζει και πάλι αυξήσεις, παροχές και επιδόματα πάσις φύσεως. Όποιος έχει ανάγκη βλέπει μέσω της πρωινής εκπομπής, τουλάχιστον τον διπλασιασμό των αποδοχών του. Το καλύτερο όμως έγινε σήμερα το πρωί όταν και υποσχέθηκε να πει ένα τρικ, ώστε οι νυν βουλευτές και οι αυριανοί πολιτευτές, να δεσμευτούν και να τρέχουν πανικόβλητοι, για να διορίσουν στο δημόσιο όσους ψηφοφόρους - πελάτες τους το ζητήσουν. Μίλησε για χρυσή ευκαιρία που δίνετε στους ψηφοφόρους - πελάτες.
Περάστε κόσμε το μαγαζί!!! άνοιξε και μας περιμένει. Το αφεντικό!!! τρελάθηκε και τα δίνει όσο-όσο!!!
Share/Bookmark

1 σχόλιο:

tsounami είπε...

iannh diegrace apo thn lista to tsoynami me ton leventi kai janabalto meta gia na emfanizontai oi kainoyrgies anartiseis.