Ένα ταξίδι στο...

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

sold-out!!!


Καλησπέρα. Τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα και νέο ωράριο καταστημάτων. Με έκπληξη το υπουργείο ανακάλυψε ότι έχουν αλλάξει οι συνήθειες και οι ώρες που ψωνίζουμε. Όλη την προηγουμένη εβδομάδα υπήρχε αυξημένη κίνηση στην αγορά, κυρίως τις βραδινές ώρες. Έκρηξη αγοραστικού ενδιαφέροντος κυρίως σε Αθήνα- Θεσ/νίκη- Πάτρα. Σε πολλά καταστήματα ο συνωστισμός ήταν άνευ προηγουμένου. Η αναστάτωση φυσικά δημιούργησε και προβλήματα ήσσονος σημασίας. Σκηνές αλλοφροσύνης έξω και μέσα από τα καταστήματα. Οι {πελάτες} προμηθεύονταν τα προϊόντα χωρίς τις περισσότερες φορές να τα δοκιμάζουν,εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, συνειδητοποιημένων αγοραστών!!!
Η αγορά κινήθηκε υπερβολικά καλά για τα δεδομένα. Εποχές αλλεπάλληλων limit-up στη Σοφοκλέους θύμιζαν τα εμπορικά κέντρα των παραπάνω πόλεων.
Τα κέρδη από το παράνομο εμπόριο και την πορνεία,που επικαλέστηκε το υπουργείο βγήκαν στην πραγματική αγορά. Όλοι οι λαθρομετανάστες, οι λαθρέμποροι και των συν αυτό {αγόραζαν} ακατάπαυστα, σε απόλυτη σύμπνοια με τις φίλιες δυνάμεις. Πολλοί πάντως για να αποφύγουν όλο αυτό το συνωστισμό από εδώ και πέρα, θα προτιμήσουν κάποιο μεγάλο εμπορικό κέντρο για τις αγορές τους. Τελικά με ποιούς είναι όλοι αυτοί οι {αγοραστές}; και όχι μόνο;
Share/Bookmark

1 σχόλιο:

stelios kazantzidis είπε...

Ευχαριστώ,πως νομίζεις πήρα καινούργιο ενισχυτή.Το κακό είναι που δεν τον δοκίμασα,ήταν αργά δεν είχε και φώτα στο μαγαζί,άσε γουρούνι στο σακί πήρα.Δεν είχαν και την εγγύηση μαζί.