Ένα ταξίδι στο...

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Μη μιλάτε! έρχεται ο Τούρκος!!!


Καλημέρα. Ένα ακόμα βήμα προς την ολοκλήρωση της επανίδρυσης πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Σε ομιλία προς την κοινοβολευτική ομάδα του, ο κ Κ.Κ τόνισε ότι υπάρχει μπαμπούλας και τον φοβάται όλος ο κόσμος και ιδιαίτερα η Ευρώπη. Αναφερόταν στην οικονομική κατάσταση που υπάρχει παγκοσμίως και στην ανάγκη να είναι αυτός χρήσιμος!!! και όχι αρεστός.
Χρησιμοποίησε πρακτικές της παρατάξεις του των δεκαετιών πριν το 80 και το επιχείρημα (μη μιλάτε γιατί ο Τούρκος έρχεται!!!). Άλλωστε στην επιχειρηματολογία του η καταστροφή άρχισε το 1981!!!
Πάνω σε αυτό στηρίχθηκαν ολόκληρες περίοδοι διακυβερνήσεων, από τις παρατάξεις τις δεξιάς. Ο μόνιμος μπαμπούλας στο όνομα του οποίου, σταματούσαν τα πάντα. Η εφεύρεση του μπαμπούλα μπορεί να κάνει τα παιδιά να τρων το φαγητό τους ή να κοιμούνται, αλλά η συνεχής επίκληση του, γίνετε κάποια στιγμή κωμικό γεγονός και αυτός που το λέει γραφικός.
Η καλύτερη πάντως στιγμή ήταν όταν { παραδέχτηκε ότι μπορεί να <<κοιμόταν>> και ότι έκανε λάθος} και ολόκληρη η κοινοβολευτική ομάδα επικρότησε με αλλεπάλληλα χειροκροτήματα, συμφωνώντας έτσι με αυτή του την τοποθέτηση!!!
Share/Bookmark

3 σχόλια:

tsounami είπε...

πολυ καλο το αρθρο σου ζηταω αδεια για να το αναρτησω αναφεροντασ και την πηγη μπορω;

yiohan είπε...

Φυσικα και μπορεις, με μεγαλη μου ευχαριστηση. Keep walking

Pirate είπε...

Μπορει ο Χοντρος και τα μπλε στρουμφακια της ΝΔ να παραδωθουν στο Λαο κι αυτος να τους λιντσαρει με σκατα??? Φτανει πια η κοροιδια!