Ένα ταξίδι στο...

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Άλλος με τη βαρκάάά!!!



Άλλος με τη βαρκααα!!!  φώναζε η Μανταλένα πριν από καμπόσα χρόνια σε ταινία μελό του Ελληνικού κινηματογράφου

Άλλος για μέσα φωνάζει πλέον η δικαιοσύνη. Μετά τους  Ακη και  τον Φτερωτό γιατρό (Παπαγεωργόπουλο),  ετοιμάζονται και άλλα γνωστά και μη εξαιρετέα μπουμπούκια να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο.

Έτσι όπως το πάνε οι αθεόφοβοι σε λίγο θα πρέπει να στήσει στούντιο στην ψειρού (οχι στην Ψαρού της Μυκόνου), ο Γιάννης Πρετεντερης  ώστε να έχει τους αγαπημένους του πανελίστες  στην Ανατροπή του.  

Ζωντανή σύνδεση με Κορυδαλλό και  άλλες  φυλακές  (σωφρονιστικά καταστήματα) για να γεμίζουν τα παράθυρα των ειδήσεων και των άλλων προπαγανδιστικών εκπομπών.  

Ο πρώην υφυπουργός οικονομικών και μεγαλοστέλεχος της Ν.Δ, Δούκας, ο Βουλγαράκης (ναι ο γνωστός μεγαλουπουργός) , Mr Colgate ή αλλιώς Γιαννος Παπαντωνιου  ο άλλοτε τσάρος της οικονομίας και της άμυνας επί Πασοκ, έχουν πάρει σειρά για να φορέσουν τις ριγέ πυτζάμες. 
Οι αφοι Ψωμιαδη ιδιοκτήτες της Κατακλέψιον  ΕΠΕ  έχουν ήδη κάνει  παραγγελία και τα δικά τους συνολάκια. 
Τί έκαναν τα παιδιά;  458 Χ 45000 ευρώ και ψάχνουν και άλλα. Τελικά η στολή του Ζορο ήταν από ατόφιο χρυσάφι και το σπαθί στολισμένο με διαμάντια;!!!  

Σε αγωνία είναι αρκετός κόσμος, αρκετοί βρωμιάρηδες τύποι που εκμεταλλεύτηκαν τον απλό άνθρωπο, τον απλό υπάλληλο, τον απλό εργάτη και ξεδιάντροπα πλούτισαν στην πλάτη του.

Και πάνω που βγαίνουν τέτοιες ειδήσεις το βρωμερό; πολιτικό σύστημα της χώρας έρχεται και δίνει αναδρομικά ποσά στους δικαστές ύψους 143 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι το 2014!!!

Παίζεται το έργο πέσε για να πέσω ή είναι ακόμη μια βρωμερή προσπάθεια. 

Εάν ισχύει το πέσε για να πέσω το έργο που βλέπουμε θα τελειώσει πολύ γρήγορα και στη θέση των βρωμιάρηδων θα βρεθούν απλοί άνθρωποι που δεν είχαν να πληρώσουν είτε το χαράτσι είτε  τον υπερβολικό φόρο είτε τα δάνεια τους μιας και έμειναν άνεργοι.. 

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: